طرز تهیه شیر برنج

طرز تهیه شیر برنج

شیر برنج,طرز تهیه شیر برنج,دستور تهیه شیر برنج

مواد لازم شیر برنج

  • برنج »»» یک پیمانه
  • گلاب »»» یک پیمانه
  • شکر »»» یک و نیم پیمانه
  • شیر »»» 1 یک لیتر
  • هل ساییده »»» 1 قاشق چایخوری
  • خامه »»» 2 تا 3 قاشق غ
  • نمک »»» نصف قاشق چ

طرز تهیه شیر برنج

  • ابتدا برنج را از شب قبل در گلاب بخیسانید تا برنج عطر و طعم گلاب به خودش بگیرد. برنج را با دو پیمانه آب و نصف قاشق چ نمک روی حرارت قرار دهید برنج باید کامل پخته شود تا وا برود.
  • بعد از پخته شدن برنج را با پشت قاشق له کنید.
  • اکنون شیر را به همراه خامه اضافه کنید و شعله را زیاد کنید تا به جوش بیاید. مواظب باشید که شیر برنج سر نرود.
  • بعد از جوش آمدن شکر و پودر هل رو اضافه و مخلوط کنید تا کاملا حل بشه. گهگاهی هم بزنید تا شیر برنجتان سر نره.
  • این کار رو تا یک ساعت و نیم ادامه دهید تا شیر برنج کاملا جا بیفته و بافتی مانند شله زرد پیدا کنه. در زمان پخت حجم شیر برنجتون هم به دلیل تبخیر شیر کم میشود. در 10 دقیقه پایانی گلاب رو اضافه کنید.
  • بعد از پخته شدن شیر برنجتان را وقتی داغ است در ظرف مورد نظرتان بکشید، زیرا بعد از خنک شدن روی سطح شیر برنج لایه میبنده و برای توی ظرف کشیدن ظاهر مناسبی ندارد.
  • امیدوار هستیم این پست آموزش آشپزی مورد توجه شما قرار گرفته باشد.

طرز تهیه شیر برنج

طرز تهیه شربت سکنجبین

طرز تهیه شربت سکنجبین

شربت سکنجبین,طرز تهیه شربت سکنجبین,دستور تهیه شربت سکنجبین

مواد لازم شربت سکنجبین

  • آب »»» دو لیوان
  • شکر »»» یک کیلو
  • نعنا تازه »»» 150 گرم
  • سرکه »»» 100 گرم

طرز تهیه شربت سکنجبین

  • برای تهیه شربت سکنجبین ابتدا شکر را در آب بریزید و حل کنید و بگذارید بجوشد.
  • اکنون نعنا را خوب بشویید و به مخلوط در حال جوشیدن بریزید تا عطر و طعم نعنا جذب شود.
  • در آخر سرکه را کم کم اضافه کنید و بگذارید شربت سکنجبین غلیظ شود، سپس شربت را از صافی رد کنید و در یخچال بگذارید تا خنک شود یا چند قطعه یخ درون ظرف شربت بریزید و میل کنید.
  • امیدوار هستیم این پست آموزش آشپزی مورد توجه شما قرار گرفته باشد.


طرز تهیه شربت سکنجبین

طرز تهیه سرکه سیب

طرز تهیه سرکه سیب

سرکه سیب,طرز تهیه سرکه سیب,دستور تهیه سرکه سیب

مواد لازم سرکه سیب

  • سیب زرد »»» سه کیلوگرم
  • نان سنگک »»» 300 گرم



طرز تهیه سرکه سیب

  • ابتدا سیب ها را خوب بشویید و به چهار قسمت تقسیم کنید، سپس دم و هسته سیب ها را بگیرید.
  • حالا سیب های برش خورده را درون دبه پلاستکی قرار دهید و بگذارید حدود یک چهارم از سر دبه خالی بماند.
  • اکنون نان سنگک را روی سیب ها قرار دهید. نان سنگک کمک به تخمیر سیب ها میکند.
  • سپس دبه را به مدت چهار تا پنج ماه در جایی گرم قرار دهید. بعد از این مدت نان را از روی سیب ها بردارید و سیب های له شده را صاف کنید.
  • بعد از گذشت 15 روز می توانید سرکه سیب را مصرف کنید.
  • به خاطر داشته باشید اگر میخواهید سرکه سیب زود تر آماده شود، سیب ها را قبل از ریختن درون دبه چرخ کنید تا به شکل پوره در بیاید.
  • امیدوار هستیم این پست آموزش آشپزی مورد توجه شما قرار گرفته باشد.

طرز تهیه سرکه سیب

طرز تهیه سمبوسه آبادانی

طرز تهیه سمبوسه آبادانی

سمبوسه,طرز تهیه سمبوسه,دستور تهیه سمبوسه

مواد لازم سمبوسه

  • نان لواش »»» سه عدد
  • سیب زمینی پخته »»» ده عدد
  • جعفری ساطوری شده »»» 100 گرم
  • گوشت چرخ شده »»» 300 گرم
  • گشنیز »»» 100 گرم
  • مرزه »»» 100 گرم
  • پیاز داغ »»» سه فنجان
  • ادویه »»» به مقدار کافی
  • تمبر هندی »»» 100 گرم
  • زردچوبه »»» به مقدار کافی
  • فلفل »»» به مقدار کافی
  • نمک »»» به مقدار کافی

طرز تهیه سمبوسه

  • برای تهیه سمبوسه از نان لواش استفاده میکنیم.
  • ابتدا نان ها در اندازه های 30 در 10 سانتیمتری برش دهید.
  • اکنون گوشت چرخ شده را با مقداری روغن سرخ کنید، سپس پیاز داغ را با سیب زمینی و سبزیجات را اضافه کنید و کمی بهم بزنید و نمک، فلفل و زرد چوبه را اضافه کنید و دوباره هم بزنید و زیر حرارت را خاموش کنید.
  • تمبرهندی را در کمی آب حل کنید و از صافی رد کنید، سپس مقداری از آب و تمبرهندی صاف شده به مواد سمبوسه اضافه کنید.
  • حالا مقداری از مواد سمبوسه را برداشته و لای نان بریزید، و نان را به شکل مثلثی جمع کنید.
  • سپس درون تابه روغن بریزید و شعله را ملایم کنید تا روغن داغ شود اکنون سمبوسه ها در تابه بگذارید و دو طرف آن را سرخ کنید.
  • بعد از سرخ شدن سمبوسه ها را درون دیس بچینید و با سس مخلوط از تمبرهندی و آب میل کنید.
  • امیدوار هستیم این پست آموزش آشپزی مورد توجه شما قرار گرفته باشد.

طرز تهیه سمبوسه آبادانی

طرز تهیه سوپ جو با شیر

طرز تهیه سوپ جو با شیر

سوپ جو,طرز تهیه سوپ جو,دستور تهیه سوپ جو


مواد لازم سوپ جو

  • بلغور جو »»» یک بسته
  • هویج رنده شده »»» نیم کیلو
  • شیر »»» یک تا دو لیتر
  • آب مرغ یا آب گوشت »»» به میزان کافی
  • خامه پاکتی »»» یک بسته
  • نمک و فلفل قرمز »»» به مقدار کافی

طرز تهیه سوپ جو

  • ابتدا از دو ساعت قبل بلغور جو را بخیسانید، سپس با آب و هویج رنده شده آن را بجوشانید.
  • اکنون آب مرغ را به اضافه کنید و بگذارید تا جا بیفتد.
  • حالا شیر داغ شده را اضافه کنید و بگذارید کمی بپزد.
  • به خاطر داشته باشید اگر شیر سرد باشد بریده می شود.
  • هنگامی که غذا جا افتاد خامه را به سوپ جو اضافه کنید و درون ظرف مورد نظرتان بریزید و روی آن را با کمی جعفری تزیین کنید.
  • امیدوار هستیم این پست آموزش آشپزی مورد توجه شما قرار گرفته باشد.


طرز تهیه سوپ جو با شیر