طرز تهیه آب زرشک


طرز تهیه آب زرشک

زرشک ها را در آبکش پلاستیکی بریزید و زرشک ها را زیرو رو کنید تا کاملا آب زرشک ها کشیده شود،و فقط تفاله اش باقی بماند.

توجه داشته باشید آب زرشک درست شده کاملا باید صاف و بدوف تفاله باشد،آن را داخل بطری در بسته بریزید و در یخچال نگه دارید.

آب زرشک به دست آمده غلیظ و خالص است و هنگام مصرف می توانید با مقداری آب مخلوط کنید و سپس نوش جان کنید

آب زرشک که تهیه کردید غلیظ است و برای استفاده می توانید مقداری آب به آن اضافه کرده و سپس نوش جان بفرمایید.


طرز تهیه آب زرشک

فال روزانه امروز چهارشنبه 28 مهر 1395

فال روزانه امروز چهارشنبه 28 مهر 1395


فال روزانه ماه فروردین

امروز به شما این توصیه می شود که در محدوده قانون و آداب معاشرت کنید. همچنین به شما توصیه می کنیم که برای حل کردن مشکل راه های غیرمعمول را امتحان کنید. وقتی بحرانی رخ می دهد، مسیر اکتشاف نشده است که از همه مفیدتر خواهد بود.


فال روزانه امروز چهارشنبه 28 مهر 1395

طرز تهیه آش دوغ


طرز تهیه آش دوغ

اکنون  نخود پخته و سبزی و گوشته را به صورت قلقی در بیاورید،و تفت دهید و به مواد بالا اضافه نمایید.

مواد را روی حرارت گاهی هم بزنید،در این جای کار باید نمک و فلفل را نیز اضافه نمایید.

در انتها فلفل سبز و قرمز و ترخان خشک شده را به مواد اضافه کرده و بگذارید آش دوغ جا بی افتد.

سپس بعد از پخت کامل آش دوغ را درون ظرف مورد نظر خودتان بریزید.آش دوغ را می توانید همانند آش رشته با پیاز داغ تزیین کنید.امیدواریم این دستور آشپزی مورد توجه شما قرار گیرد.


طرز تهیه آش دوغ

طرز تهیه پیاز داغ


طرز تهیه پیاز داغ

اکنون پیاز ها را درون تابه بریزید و مقداری زرد چوبه به آن اضافه کنید و با حرارتی ملایم و مناسب سرخ کنید.

همین که رنگ پیاز داغ به طلایی شد زیر تابه را خاموش کنید،زیرا روغنی که درون تابه است هنوز داغ است و پیاز داغ کمی سرخ تر و خوش رنگ تر می شود.

اکنون پیاز داغ را در آبکش بریزید تا روغنش خارج شود.سپس پیاز داغ را هم بزنید تا شل و از هم وا رفته نشوند.

به همین راحتی می توانید پیاز داغ مجلسی و طلایی رنگ داشته باشید.از پیاز داغ برای تزیین آش رشته و انواع غذهای این سبکی استفاده می شود.امیدواریم این دستور آشپزی مورد توجه شما قرار گیرد.

طرز تهیه پیاز داغ

طرز تهیه آلبالو پلو


طرز تهیه آلبالو پلو

سپس مقدار دارچین روی آن های بپاشید و بعد از یک یا دو قیقه کوفته ها را از روی حرارت بردارید.

 حالا بریج را آب کش میکینم، سپس ته قابلمه را با سیب زمینی یا نان لواش بپوشانید و کمی روغن و کمی از شربت آلبالویی که درست کردید را بریزید(بدون آب).حالا یک برنج یک مقدار کوفته و یک مقدار آلبالو بریزید و همینجور ادامه دهید تا تمام مواد به کلی تمام شود.

اکنون دو یا سه قاشق غذا خوری از شربت آلبالو بریزید و با حرارت ملایم رو اجاق گاز قرار دهید،وقتی برنج بخار کرد نصف لیوان از شربت را روی برنج بریزید و حرارت را کم کرده و بگذارید برنج به خوبی دم بکشد،برای تزیین آلبالو پلو می توان از خلال و پسته و بادام استفاده کنید.امیدواریم این دستور آشپزی مورد توجه شما قرار گیرد.