طرز تهیه مارشمالو خوشمزه

طرز تهیه مارشمالو  خوشمزه

مارشمالو,طرز تهیه مارشمالو,دستور تهیه مارشمالو

آموزش شیرینی پزی و طرز تهیه مارشمالو خوشمزه و ساده در منزل

مواد لازم مارشمالو

  1. شکر :•: سه لیوان
  2. پودر ژله :•: یک بسته
  3. پودر ژلاتین :•: چهار قاشق غ
  4. آب سرد :•: یک دوم لیوان
  5. آبجوش :•: دو و نیم لیوان
  6. آبلیمو :•: چهار قاشق غ
  7. اسانس وانیل :•: چند قطره

گز آردی,طرز تهیه گز آردی,دستور تهیه گز آردی

مارشمالو چیست,مارشمالو از کجا بخرم,مارشمالو کبابی

شیرینی پزی و دستور تهیه مارشمالو خانگی خوشمزه و عالی

طرز تهیه مارشمالو

  • برای تهیه مارشمالو ابتدا در یک ظرف پودر ژله را بریزید، سپس یک لیوان آب جوش اضافه کنید، سپس هم بزنید تا پودر ژله در آب حل و شفاف شود.
  • اکنون ظرف ژله را روی حرارت بخار آب قرار دهید. سپس در ظرفی دیگر پودر ژلاتین را با نصف لیوان آب سرد مخلوط کرده و به ظرف ژله اضافه کنید با قاشق هم بزنید تا پودر ژلاتین نیز حل و مخلوط شفاف شود.
  • حالا در یک قابلمه یک و نیم لیوان آب جوش و شکر بریزید و روی شعله ملایم بگذاریدو هم بزنید تا شکر کامل حل شود. سپس مخلوط ژله و ژلاتین را به قابلمه شکر اضافه کنید. حدود بیست دقیقه بگذارید تا به آرامی بجوشد و از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا کمی خنک شود.
  • هنگامی که مایه مارشمالو خنک شد، آن را درون یک کاسه بزرگ بریزید و با دور تند همزن شروع به هم زدن کنید.
  • برای رسید به نتیجه دلخواه بیست تا سی دقیقه زمان لازم است، بعد از هم زدن حجم مواد چهار برابر می شود.
  • مایه مارشمالو اول هم زدن ساده و شفاف است، بعد از گذشت زمان و هم زدن شکل خودش را پیدا میکند، بعد از آماده شدن مارشمالو وانیل و آبلیمو را به آن اضافه کنید.
  • داخل قالبی که مارشمالو را میخواهید در آن قرار دهید را چرب کنید، و آن را به قطر یک تا دو سانتی متر بریزید و به مدت دو ساعت درون یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد، بعد از دو ساعت از یخچال خارج کنید و قالب زده و در پودر قند بغلطانید.
  • امیدوار هستیم این پست آموزش شیرینی پزی مورد توجه شما قرار گرفته باشد.

قطاب,طرز تهیه قطاب,دستور تهیه قطاب

 طرز تهیه مارشمالو خوشمزه

نظرات 1 + ارسال نظر
نسیم شنبه 11 دی 1395 ساعت 21:04 http://www.kharnebesht.blogsky.com

می خوااااام

نداریم

امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.