- سیب زرد »»» سه کیلوگرم
- نان سنگک »»» 300 گرم
- ابتدا سیب ها را خوب بشویید و به چهار قسمت تقسیم کنید، سپس دم و هسته سیب ها را بگیرید.
- حالا سیب های برش خورده را درون دبه پلاستکی قرار دهید و بگذارید حدود یک چهارم از سر دبه خالی بماند.
- اکنون نان سنگک را روی سیب ها قرار دهید. نان سنگک کمک به تخمیر سیب ها میکند.
- سپس دبه را
به مدت چهار تا پنج ماه در جایی گرم قرار دهید. بعد از این مدت نان را از
روی سیب ها بردارید و سیب های له شده را صاف کنید.
- بعد از گذشت 15 روز می توانید سرکه سیب را مصرف کنید.
- به خاطر داشته باشید اگر میخواهید سرکه سیب زود تر آماده شود، سیب ها را قبل از ریختن درون دبه چرخ کنید تا به شکل پوره در بیاید.
- امیدوار هستیم این پست آموزش آشپزی مورد توجه شما قرار گرفته باشد.
ali
یکشنبه 30 آبان 1395 ساعت 13:51