تعبیر خواب ذرت


تعبیر خواب ذرت

ذرت,تعبیر خواب ذرت,دیدن ذرت در خواب

در این قسمت از سایت تفریحی مایران برای شما عزیزان تعبیر خواب ذرت را فراهم کرده ایم در ادامه با ما همراه باشید.

تخم مرغ,تعبیر خواب تخم مرغ,دیدن تخم مرغ در خواب

تعبیر خواب ذرت از آنلی بیتون

ذرت,تعبیر خواب ذرت,دیدن ذرت در خواب

ذرت مکزیکی,طرز تهیه ذرت مکزیکی,دستور ذرت مکزیکی

تعبیر خواب ذرت از معبران دیگر

ذرت,تعبیر خواب ذرت,دیدن ذرت در خواب

آب,تعبیر خواب آب,دیدن آب در خواب

تعبیر خواب ذرت

تعبیر خواب دندان

تعبیر خواب دندان

دندان,تعیبر خواب دندان,دیدن دندان در خواب

در این قسمت از سایت تفریحی مایران برای شما عزیزان تعبیر خواب دندان را فراهم کرده ایم در ادامه با ما همراه باشید.

تعبیر خواب مرده,مرده, دیدن مرده در خواب

تعبیر خواب دندان از امام جعفر صادق ع

تعبیر خواب آب,آب, دیدن آب در خواب

تعبیر خواب دندان از محمد ابن سیرین

تعبیر خواب اسب,اسب, دیدن اسب در خواب

تعبیر خواب دندان از دانیال نبی

  • تعبیر خواب دندان : نشانه اهل بیت و خاندان صاحب خواب است، دندان های بالا نشانه نرینه و دندان های پایین نشانه مادینه و دندان های پیشن نشانه فرزندان، خواهران و برادران است،و 8 دندان تیز جلو نشانه بزرگ خاندان است.

تعبیر خواب سگ,سگ, دیدن سگ در خواب

تعبیر خواب دندان از جابر مغربی

تعبیر خواب گربه,گربه, دیدن گربه در خواب

تعبیر خواب دندان از ابراهیم کرمانی

تعبیر خواب برف,برف, دیدن برف در خواب

تعبیر خواب دندان

آموزش پاناکوتا شکلاتی

 طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی ایتالیایی

پانا کوتا وانیلی,پاناکوتا زعفرانی,پاناکوتا انبه

آموزش آشپزی و طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی در منزل

مواد لازم پاناکوتا

شیر :•: 2.5 پیمانه

خامه(صبحانه یا فرم گرفته) :•: 200 گرم

وانیل :•: 1/4 قاشق

پودر ژلاتین :•: 1.5 قاشق

شکر :•: 1/3 پیمانه

شکلات تلخ :•: 100 گرم

تیرامیسو,طرز تهیه تیرامیسو,دستور تهیه تیرامیسو


آموزش آشپزی و طرز تهیه  پاناکوتا شکلاتی بسیار خوشمزه و خانگی

طرز تهیه پاناکوتا

ابتدا ظرفی را آماده کنید و نصف پیمانه از شیر را درون آن بریزید و بعد پودر زلاتین را روی شیر بپاشید.کتری را تا نصفه آب کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید و بخار کند،

بعد ظرفی که شیر و ژلاتین داخل آن بود را روی بخار کتری قرار دهید تا ژلاتین کاملا در شیر حل شود.بعد بقیه شیر را با خامه و شکر در ظرفی مخلوط کنید

و روی حرارت قرار دهید تا شکر در شیر و خامه حل شود و بعد شکلات را با کمک رنده،رنده کرده و به شیر و شکر و خامه اضافه کنید.

ظرف را از روی حرارت بردارید و شروع به هم زدن کنید تا شکلات در بقیه مواد حل شود و دسر قهوه ای بشود.سپس پودر ژلاتین و وانیل را اضافه نمایید و خوب با هم مخلوط کنید.

پاناکوتای شما آماده شده است آن را در قالب یا فنجان و یا در ظرف مورد نظر خود بریزید و در یخچال قرار دهید تا خودش رابگیرد.

بعد از آماده شدن پاناکوتا آن را از قالب خارج کرده و با پودر کاکائو یا سس شکلات تزئین کرده و میل نمایید.نوش جان

سالاد سزار,طرز تهیه سالاد سزار,دستور تهیه سالاد سزار

آشپزی و طرز تهیه  پاناکوتا شکلاتی دسر ایتالیایی خوشمزه

چند نکته در مورد دسر پاناکوتا

شما میتوانید پاناکوتا را به عنوان میان وعده یا دسر میل کنید.

این دستور تهیه پاناکوتا برای 4 نفر است.

اگر که در تهیه دسر از خامه فرم گرفته شده استفاده میکنید،دیگر لازم نیست شکر استفاده کنید.

در صورتی که دوست داشتید پاناکوتا شما قهوه ای و تیره تر باشد،از شکلات بیشتری استفاده نمایید.

امیدوار هستیم این پست آموزش آشپزی مورد توجه شما قرار گرفته باشد.

سالاد ماکارونی,طرز تهیه سالاد ماکارونی,دستور تهیه سالاد ماکارونی

 طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی ایتالیایی

دلمه فلفل و بادمجان

آموزش طرز تهیه دلمه فلفل و  بادمجان

پخت دلمه بادمجان و فلفل,دامه بادمجان تبریز,تهیه دلمه بادمجان تبریزی

آموزش آشپزی و طرز تهیه دلمه فلفل و بادمجان در منزل

مواد لازم دلمه

بادمجان دلمه :•: سه عدد

فلفل دلمه ای :•: سه عدد

حلیم بادمجان,طرز تهیه حلیم بادمجان,دستور پخت حلیم بادمجان


آموزش آشپزی و دستور تهیه دلمه بادمجان و فلفل خوشمزه در منزل

مواد لازم داخل دلمه

برنج :•: یک پیمانه

لپه :•: چهار قاشق

سبزی دلمه :•: 300 گرم

پیاز :•: یک عدد

گوشت چرخ کرده :•: 200 گرم

رب گوجه فرنگی :•: دو قاشق غذا خوری

آبلیمو :•: به مقدار لازم

روغن :•: به مقدار لازم

زرد چوبه،نمک و فلفل :•: یه مقدار لازم

کشک بادمجان,طرز تهیه کشک بادمجان,دستور پخت کشک بادمجان


آموزش آشپزی و دستور پخت دلمه بادمجان و فلفل بسیارخوشمزه و خانگی

مواد لازم سس دلمه

رب گوجه فرنگی :•: چهار قاشق

آبلیمو :•: دو قاشق

روغن :•: دو قاشق

آب :•: دو لیوان

نمک و فلفل :•: به مقدار لازم

ترشی بادمجان,طرز تهیه ترشی بادمجان,دستور پخت ترشی بادمجان


آشپزی و طرز پخت دلمه بادمجان و فلفل بسیارخوشمزه و مجلسی

طرز تهیه دلمه بادمجان و فلفل

برای درست کردن دلمه باید اول مواد میانی دلمه را آماده کرد،به این ترتیب که باید برنج را با 1 لیوان آب و کمی نمک نیم پز کنید.

لپه ها راهم در ظرفی جداگانه بگذارید تا بپزند،پیاز را هم به کمک یک چاقو خرد کنید و بعد تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن درون تابه بریزید،

سپس پیاز های خرد شده را به همراه کمی زردچوبه در روغن تفت بدهید.کمی که رنگ پیاز ها طلایی شد،گوشت را اضافه نمایید و تفت بدهید،

بعد از کمی تفت دادن گوشت و پیاز،نمک و فلفل را به همراه رب گوجه فرنگی به آنها اضافه کنید و با هم مخلوط نمایید.بعد از 2 الی 3 دقیقه تابه را از روی حرارت بردارید.

زمانی که لپه ها و برنج آماده شدند آنها را در ظرفی بریزید و بعد مایه گوشت درون تابه را اضافه کنید و در آخر هم سبزی ها و کمی آبلیمو را اضافه نموده و با هم خوب مخلوط کنید.

بعد از آماده کردن مواد داخل دلمه به سراغ فلفل و بادمجان ها میرویم،سر بادمجان ها و فلفل ها را بگیرید و داخل آنها را خالی کنید.از سر آنها هم به عنوان درپوش استفاده کنید،

میتوانید پوست بادمجان را به صورت راه راه بکنید یا با پوست آن را استفاده کنید.مواد داخلی را که قبل آماده کرده بودید را درون بادمجان ها و فلفل ها بریزید،

توجه داشته باشید که لازم نیست کاملا پر بشوند چون که برنج هنگامی که میپزد حجمش بیشتر میشود.

اگر پوست بادمجان ها را،راه راه کنده اید باید قبل قرار دادن در  سس کمی بادمجان ها را در روغن تفت بدهید.

اگر پوست آنها را نکنده اید لازم به تفت دادن نیست.اکنون دلمه فلفل و بادمجان شما آماده قرار گرفتن در سس است.

تاس کباب با گوشت و بادمجان ,طرز تهیه تاس کباب با گوشت و بادمجان,دستور پخت تاس کباب با گوشت و بادمجان


طرز پخت دلمه بادمجان و فلفل خانگی با طعم عالی

طرز تهیه سس دلمه

ابتدا تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن درون آن بریزید و بعد رب گوجه فرنگی را در تابه تفت بدهید.

بعد از کمی تفت دادن نمک،فلفل و آبلیمو را به رب گوجه فرنگی اضافه کنید،و در آخر هم 2 لیوان آب را اضافه نمایید.بعد از چند دقیقه سس شما آماده است.

بعد از آماده شدن سس،بادمجان و فلفل ها را درون ظرفی که سس است بچنید و روی حرارت قرار دهید و در حین پخت با قاشق از سس روی بادمجان ها و فلفل ها بزیزید تا بپزند.

دلمه فلفل و بادمجان باید با حرارت ملایم بپزد،زمان پختشان بین 30 تا 40 دقیقه است.توجه داشته باشید که دلمه بپزند و له نشوند.

پس از آماده شدن دلمه فلفل و بادمجان آنها را در ظرف مورد نظری بگذارید و میل کنید.

امیدوار هستیم این پست آموزش آشپزی مورد توجه شما قرار گرفته باشد.

ترشی فلفل سبز تند ,طرز تهیه ترشی فلفل سبز تند,دستور تهیه ترشی فلفل سبز تند

آموزش طرز تهیه دلمه فلفل و  بادمجان

طرز تهیه دوغ گازدار

طرز تهیه دوغ گازدار

دوغ گازدار,طرز تهیه دوغ گازدار,دستور تهیه دوغ گازدار

آموزش آشپزی و طرز تهیه دوغ گازدار خوشمزه در منزل

مواد لازم دوغ گازدار

ماست ترش :•: به میزان دلخواه

آب :•: دو برابر ماست

قند :•: چند حبه

اسموتی,طرز تهیه اسموتی,دستور تهیه اسموتی

آموزش آشپزی و طرز تهیه دوغ گازدار طبیعی در منزل

طرز تهیه دوغ گازدار

برای تهیه دوغ گازدار ابتدا باید ماست ترش و یک دست تهیه کنید. ماست حسابی هم بزنید تا براق شود و سپس 2 برابر ماست، آب اضافه کنید و به میزان دلخواه نمک اضافه کنید. اکنون برای گازدار شدن دوغ کافیه دو عدد حبه قند به آن اضافه کنید.

اکنون دوغ را در یک بطری در بسته بریزید و حدود 15 دقیقه به هم بزنید، سپس بطری را در هوای آزاد حدود 1 هفته نگهداری کنید. بعد از گذشت 1 هفته میتوانید به آن پودر موسیر اضافه کنید، به خاطر داشته باشید هرگز از قند زیاد برای گاز دار کردن دوغ استفاده نکنید.

آب هویج,طرز تهیه آب هویج,دستور تهیه آب هویج

طرز تهیه دوغ گازدار