آموزش آشپزی و طرز تهیه حلیم بادمجان مجلسی در منزل
برنج :¤: یک پیمانه
بادمجان :¤: پنج عدد
گوشت قرمز :¤: 300 گرم
کشک :¤: یک پیمانه
پیاز :¤: دو عدد
سیر :¤: دو حبه
نعنا :¤: به مقدار کافی
نمک و فلفل :¤: به مقدار کافی
زعفران :¤: به مقدار کافی
آموزش آشپزی و دستور تهیه حلیم بادمجان اصفهانی در منزل
ابتدا ظرفی تهیه کنید و برنج را با هفت پیمانه آب بپزید و منتظر بمانید تا آب آن کاملا تمام شود. شما می توانید از عدس یا لوبیا سفید به جای برنج استفاده کنید. به خاطر داشته در طول پخت برنج را به هیچ وجه هم نزنید تا کاملا پخته شود. زیرا این کار باعث می شود که برنج ته بگیرد و شما مجبور می شود تا پایان پخت مرتب هم بزنید. سپس گوشت، پیاز و ادویه جات را به صورت جدا بپزید و در آخرین مرحله نمک را اضافه کنید. بهترین گوشت برای تهیه حلیم بادمجان گوشت گردن، سردست یا راسته است.
اکنون بادمجان ها را پوست کنده و صورت ورقه ای خرد کنید و روی آن ها نمک بپاشید تا تلخی آن ها گرفته شود و در هنگام طبخ روغن کمتری مصرف شود. وقتی بادمجان ها را خرد کردید آن ها را در تابه ای با شعله ای ملایم سرخ کنید. حالا تمامی مواد را با هم مخلوط کنید، زعفران آب زده را هم اضافه کنید و به خوبی بکوبید. شما میتوانید برای کوبیدن حلیم بادمجان از گوشتکوب برقی یا گوشتکوب دستی استفاده کنید.
سپس کشک را با کمی آب مخلوط کرده و حدود بیست دقیقه با شعله ملایم بجوشانید تا کشک نبرد و به حلیم اضافه کنید. حالا حلیم را به مدت یک ربع روی شعله ای ملایم قرار دهید. به یاد داشته باشید بع از اضافه کردن کشک حلیم نباید زیاد بجوشد زیرا باعث می شود حلیم ته بگیرد و ترش شود. حلیم بادمجان را مانند آش رشته با کشک، پیاز داغ، نعنا و گردو تزیین کنید.
امیدوار هستیم این پست آموزش آشپزی مورد توجه شما قرار گرفته باشد.
آموزش آشپزی و طرز تهیه حلیم نذری در منزل
گندم پوست کنده :•: سه کیلو
گوشت گوسفند :•: یک کیلو
کره :•: 250 گرم
نمک :•: 2 قاشق غ
آب :•: سه برابر مقدار گندم
آموزش آشپزی و دستور تهیه حلیم گندم با گوشت در منزل
ابتدا گندم را از 24 ساعت قبل خیس کنید. سپس قابلمه ای تهیه کنید و در آن آب بریزید و پس جوش آمدن آب گندم، گوشت و نمک را به قابلمه اضافه کنید و حدود شش ساعت بگذارید تا بپزد. باید انقدر هم بزنید تا کاملا لعاب پس دهد. گوشت حلیم باید ریش ریش شود ولی بقیه مواد را باید با گوشتکوب کوبید و مرتب هم بزنید تا ته نگیرد.
حلیم را باید حدود دو ساعت هم بزنید تا ته نگیرد. بعد از آماده شدن حلیم را از روی حرارت بردارید و مدتی صبر کنید تا خودش را بگیرد، سپس در ظرف مورد نظرتان برزید و با دارچین، روغن و شکر تزیین کنید. نوش جان
امیدوار هستیم این پست آموزش آشپزی مورد توجه شما قرار گرفته باشد.
آموزش آشپزی و طرز تهیه زرشک پلو با مرغ نذری در منزل
ران و سینه :•: پنج تکه
برنج :•: پنج پیمانه
رب گوجه فرنگی :•: یک قاشق غ
آبلیمو :•: یک قاشق غ
زعفران :•: 1/8 قاشق چ
زرشک:•: 1 لیوان
نمک و فلفل :•: به مقدار لازم
پیاز :•: 1 عدد
آموزش آشپزی و طرز تهیه چلو مرغ مجلسی در منزل
برای تهیه زرشک پلو با مرغ شما می توانید از ران و سینه مرغ استفاده کنید زیرا مجلسی تر است. مرغ ها را تمیز کنید و خوب بشویید. سپس تابه ای اماده کنید و روی مرغ ها نمک بپاشید و مرغ ها در تابه سرخ کنید هنگامی که مرغ ها کاملا سرخ شدن از تابه بیرون بیاورید.اکنون پیاز را ریز کنید و در تابه ای که مرغ هار را درون آن سرخ کرده اید بریزید، سپس کمی رب، فلفل و آبلیمو به آن اضافه کنید و چند ثانیه ای تفت دهید.
هنگامی که سس آماده شد مرغ ها را درون قابلمه ای بچینید و سسی را که در تابه آماده کرده اید را درون قابلمه بریزید، سپس از کنار مرغ ها حدود 4 لیوان آب اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید تا جوش بیاید. شعله گاز را کم کنید و منتظر بمانید تا مرغ ها کاملا پخته شوند و آب خورشت بخار شود و در انتهای کار فقط یک لیوان از آب باقی مانده باشد.مقدار زعفران در آب حل کنید و به خورشت مرغ اضافه کنید و بعد از پنج دقیقه خاموش کنید.
آشپزی و دستور تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی در منزل
ابتدا برنج را پاک کنید و بعد با آب ولرم شسته و با مقداری نمک در ظرفی بریزید، اجازه دهید یک تا دو ساعت خیس بخرد. بعد از اینکه برنج خیس خرد در قابلمه ای که بزرگ تر از حجم برنج باشد، مقداری آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. وقتی آب داغ شد آب برنج را خالی کنید و برنج را درون آب در حال جوشیدن برزید، صبر کنید تا بجوشد هنگامی که برنج کف کرد کف آن را بگیرید و منتظر شوید تا برنج قد بکشد. وقتی چند دانه برنج روی آب آمد برنج را درون آبکش بریزید.
اکنون در قابلمه 1 تا 2 قاشق روغن و یک استکان آب بریزید. مقداری برنج را روی آب روغن بریزید و با کف قاشق برنج را صاف کنید، سپس مابقی برنج را اضافه کنید و یک استکان آب و روغن روی برنج بریزید. در قابلمه را بگذارید و شعله را زیاد کنید همین که از برنج بخار بلند شد سریع دم کنی بگذارید و شعله را کم کنید.
اکنون زرشک ها را که از قبل پاک کردید را در سبد کوچکی برزید و بشویید، حدود پنج دقیقه در ظرفی خیس کنید. بعد از پنج دقیقه در آبکش بریزید. تابه ای فراهم کنید و مقداری کره در آن بریزید و سپس زرشک ها را اضافه کنید و شروع کنید به تفت دادن، زرشک را نباید آنقدر تفت دهید که آبش کشید شود همین که بوی کره به خودش بگیرد کافیه. سپس به دلخواه یک قاشق شکر و یک قاشق زعفران حل شده به زرشک اضافه کنید و کمی تفت دهید و سریع از روی حرارت بردارید. بعد از آماده شدن تمام مواد چلو مرغ را درون ظرف مورد نظرتان بکشید و میل کنید.
امیدوار هستیم این پست آموزش آشپزی مورد توجه شما قرار گرفته باشد.
در این قسمت از سایت تفریحی مایران برای شما عزیزان تعبیر خواب موش را فراهم کرده ایم در ادامه با ما همراه باشید.
آموزش آشپزی و طرز تهیه چیپس رژیمی در منزل
سیب زمینی :•: 4 عدد
روغن زیتون :•: به مقدار لازم
نمک :•: به مقدار لازم
فلفل :•: به صورت دلخواه
آموزش آشپزی و طرز تهیه چیپس سیب زمینی خوشمزه و خانگی
ابتدا سیب زمینی ها را خوب بشویید و پوست آنها را بگیرید و بعد به کمک یک چاقو سیب زمینی ها را به ورقه های نازک تقسیم کنید.
بعد از ورقه ورقه کردن آنها را بشویید تا نشاسته اضافه آنها گرفته شود و بعد حدود 30 الی 40 دقیقه سیب زمینی ها را درون یک ظرف آب سرد بخیسانید.
بعد از گذشت زمان 30 الی 40 دقیقه ای سیب زمینی ها را از درون ظرف آب سرد بیرون بیاورید،دستمالی را آماده کنید و سیب زمینی ها را روی دستمال بریزید تا آب آنها گرفته شود.
بعد از خشک شدن سیب زمینی ها مقداری روغن زیتون و نمک به آنها اضافه کنید.(اگر دوست داشتید چیپس شما تند باشد میتوانید مقداری هم فلفل به سیب زمینی ها اضافه کنید)
و فر را در دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید،سپس سیب زمینی ها را روی توری فر بچینید و درون فر قرار دهید و بگذارید تا حدود 15 الی 20 دقیقه درون فر بمانند تا ترد شوند و رنگشان تغییر کند.
پس از آماده شدن چیپس ها آنها درون ظرف مورد نظر بریزید و بگذارید سرد شوند و بعد میل نمایید.
آشپزی و دستور تهیه چیپس ترد و لذیذ
این چیپس را میتوانید به عنوان یک میان وعده یا دسر میل کنید.
این چیپس رژیمی کاملا سالم و کم کالری بوده و مناسب جایگزینی تنقالات برای فرزندانتان است.
اگر علاقه مند به چیپس سرکه نمکی هستید،هنگامی که میخواهید سیب زمینی ها را در آب سرد بخیسانید نصف ظرف آب سرد بریزید و نصف دیگرش را سرکه سفید تا چیپس سرکه ای داشته باشید.
امیدوار هستیم این پست آموزش آشپزی مورد توجه شما قرار گرفته باشد.