توجه داشته باشید آب زرشک درست شده کاملا باید صاف و بدوف تفاله باشد،آن را داخل بطری در بسته بریزید و در یخچال نگه دارید.
آب زرشک به دست آمده غلیظ و خالص است و هنگام مصرف می توانید با مقداری آب مخلوط کنید و سپس نوش جان کنید
آب زرشک که تهیه کردید غلیظ است و برای استفاده می توانید مقداری آب به آن اضافه کرده و سپس نوش جان بفرمایید.
امروز به شما این توصیه می شود که در محدوده قانون و آداب معاشرت کنید. همچنین به شما توصیه می کنیم که برای حل کردن مشکل راه های غیرمعمول را امتحان کنید. وقتی بحرانی رخ می دهد، مسیر اکتشاف نشده است که از همه مفیدتر خواهد بود.
اکنون نخود پخته و سبزی و گوشته را به صورت قلقی در بیاورید،و تفت دهید و به مواد بالا اضافه نمایید.
مواد را روی حرارت گاهی هم بزنید،در این جای کار باید نمک و فلفل را نیز اضافه نمایید.
در انتها فلفل سبز و قرمز و ترخان خشک شده را به مواد اضافه کرده و بگذارید آش دوغ جا بی افتد.
سپس بعد از پخت کامل آش دوغ را درون ظرف مورد نظر خودتان بریزید.آش دوغ را می توانید همانند آش رشته با پیاز داغ تزیین کنید.امیدواریم این دستور آشپزی مورد توجه شما قرار گیرد.
اکنون پیاز ها را درون تابه بریزید و مقداری زرد چوبه به آن اضافه کنید و با حرارتی ملایم و مناسب سرخ کنید.
همین که رنگ پیاز داغ به طلایی شد زیر تابه را خاموش کنید،زیرا روغنی که درون تابه است هنوز داغ است و پیاز داغ کمی سرخ تر و خوش رنگ تر می شود.
اکنون پیاز داغ را در آبکش بریزید تا روغنش خارج شود.سپس پیاز داغ را هم بزنید تا شل و از هم وا رفته نشوند.
سپس مقدار دارچین روی آن های بپاشید و بعد از یک یا دو قیقه کوفته ها را از روی حرارت بردارید.
اکنون دو یا سه قاشق غذا خوری از شربت آلبالو بریزید و با حرارت ملایم رو اجاق گاز قرار دهید،وقتی برنج بخار کرد نصف لیوان از شربت را روی برنج بریزید و حرارت را کم کرده و بگذارید برنج به خوبی دم بکشد،برای تزیین آلبالو پلو می توان از خلال و پسته و بادام استفاده کنید.امیدواریم این دستور آشپزی مورد توجه شما قرار گیرد.