
- برنج »»» یک پیمانه
- گلاب »»» یک پیمانه
- شکر »»» یک و نیم پیمانه
- شیر »»» 1 یک لیتر
- هل ساییده »»» 1 قاشق چایخوری
- خامه »»» 2 تا 3 قاشق غ
- نمک »»» نصف قاشق چ
- ابتدا برنج را
از شب قبل در گلاب بخیسانید تا برنج عطر و طعم گلاب به خودش بگیرد. برنج
را با دو پیمانه آب و نصف قاشق چ نمک روی حرارت قرار دهید برنج باید کامل
پخته شود تا وا برود.
- بعد از پخته شدن برنج را با پشت قاشق له کنید.
- اکنون شیر را به همراه خامه اضافه کنید و شعله را زیاد کنید تا به جوش بیاید. مواظب باشید که شیر برنج سر نرود.
- بعد از جوش آمدن شکر و پودر هل رو اضافه و مخلوط کنید تا کاملا حل بشه. گهگاهی هم بزنید تا شیر برنجتان سر نره.
- این کار رو تا یک ساعت و نیم ادامه دهید تا شیر برنج
کاملا جا بیفته و بافتی مانند شله زرد پیدا کنه. در زمان پخت حجم شیر
برنجتون هم به دلیل تبخیر شیر کم میشود. در 10 دقیقه پایانی گلاب رو اضافه
کنید.
- بعد از پخته شدن شیر برنجتان را وقتی داغ است در ظرف مورد نظرتان بکشید، زیرا بعد از خنک شدن روی سطح شیر برنج لایه میبنده و برای توی ظرف کشیدن ظاهر مناسبی ندارد.
- امیدوار هستیم این پست آموزش آشپزی مورد توجه شما قرار گرفته باشد.
ali
یکشنبه 30 آبان 1395 ساعت 19:15

- آب »»» دو لیوان
- شکر »»» یک کیلو
- نعنا تازه »»» 150 گرم
- سرکه »»» 100 گرم
- برای تهیه شربت سکنجبین ابتدا شکر را در آب بریزید و حل کنید و بگذارید بجوشد.
- اکنون نعنا را خوب بشویید و به مخلوط در حال جوشیدن بریزید تا عطر و طعم نعنا جذب شود.
- در آخر سرکه را کم کم اضافه کنید و بگذارید شربت سکنجبین غلیظ شود، سپس شربت را از صافی رد کنید و در یخچال بگذارید تا خنک شود یا چند قطعه یخ درون ظرف شربت بریزید و میل کنید.
- امیدوار هستیم این پست آموزش آشپزی مورد توجه شما قرار گرفته باشد.
ali
یکشنبه 30 آبان 1395 ساعت 14:47

- سیب زرد »»» سه کیلوگرم
- نان سنگک »»» 300 گرم
- ابتدا سیب ها را خوب بشویید و به چهار قسمت تقسیم کنید، سپس دم و هسته سیب ها را بگیرید.
- حالا سیب های برش خورده را درون دبه پلاستکی قرار دهید و بگذارید حدود یک چهارم از سر دبه خالی بماند.
- اکنون نان سنگک را روی سیب ها قرار دهید. نان سنگک کمک به تخمیر سیب ها میکند.
- سپس دبه را
به مدت چهار تا پنج ماه در جایی گرم قرار دهید. بعد از این مدت نان را از
روی سیب ها بردارید و سیب های له شده را صاف کنید.
- بعد از گذشت 15 روز می توانید سرکه سیب را مصرف کنید.
- به خاطر داشته باشید اگر میخواهید سرکه سیب زود تر آماده شود، سیب ها را قبل از ریختن درون دبه چرخ کنید تا به شکل پوره در بیاید.
- امیدوار هستیم این پست آموزش آشپزی مورد توجه شما قرار گرفته باشد.
ali
یکشنبه 30 آبان 1395 ساعت 13:51

- نان لواش »»» سه عدد
- سیب زمینی پخته »»» ده عدد
- جعفری ساطوری شده »»» 100 گرم
- گوشت چرخ شده »»» 300 گرم
- گشنیز »»» 100 گرم
- مرزه »»» 100 گرم
- پیاز داغ »»» سه فنجان
- ادویه »»» به مقدار کافی
- تمبر هندی »»» 100 گرم
- زردچوبه »»» به مقدار کافی
- فلفل »»» به مقدار کافی
- نمک »»» به مقدار کافی
- برای تهیه سمبوسه از نان لواش استفاده میکنیم.
- ابتدا نان ها در اندازه های 30 در 10 سانتیمتری برش دهید.
- اکنون گوشت چرخ شده را با مقداری روغن سرخ کنید، سپس پیاز داغ
را با سیب زمینی و سبزیجات را اضافه کنید و کمی بهم بزنید و نمک، فلفل و
زرد چوبه را اضافه کنید و دوباره هم بزنید و زیر حرارت را خاموش کنید.
- تمبرهندی را در کمی آب حل کنید و از صافی رد کنید، سپس مقداری از آب و تمبرهندی صاف شده به مواد سمبوسه اضافه کنید.
- حالا مقداری از مواد سمبوسه را برداشته و لای نان بریزید، و نان را به شکل مثلثی جمع کنید.
- سپس درون تابه روغن بریزید و شعله را ملایم کنید تا روغن داغ شود اکنون سمبوسه ها در تابه بگذارید و دو طرف آن را سرخ کنید.
- بعد از سرخ شدن سمبوسه ها را درون دیس بچینید و با سس مخلوط از تمبرهندی و آب میل کنید.
- امیدوار هستیم این پست آموزش آشپزی مورد توجه شما قرار گرفته باشد.
طرز تهیه سمبوسه آبادانی
ali
یکشنبه 30 آبان 1395 ساعت 13:05

- بلغور جو »»» یک بسته
- هویج رنده شده »»» نیم کیلو
- شیر »»» یک تا دو لیتر
- آب مرغ یا آب گوشت »»» به میزان کافی
- خامه پاکتی »»» یک بسته
- نمک و فلفل قرمز »»» به مقدار کافی
- ابتدا از دو ساعت قبل بلغور جو را بخیسانید، سپس با آب و هویج رنده شده آن را بجوشانید.
- اکنون آب مرغ را به اضافه کنید و بگذارید تا جا بیفتد.
- حالا شیر داغ شده را اضافه کنید و بگذارید کمی بپزد.
- به خاطر داشته باشید اگر شیر سرد باشد بریده می شود.
- هنگامی که غذا جا افتاد خامه را به سوپ جو اضافه کنید و درون ظرف مورد نظرتان بریزید و روی آن را با کمی جعفری تزیین کنید.
- امیدوار هستیم این پست آموزش آشپزی مورد توجه شما قرار گرفته باشد.
طرز تهیه سوپ جو با شیر
ali
یکشنبه 30 آبان 1395 ساعت 13:00