طرز تهیه پیاز داغ


طرز تهیه پیاز داغ

اکنون پیاز ها را درون تابه بریزید و مقداری زرد چوبه به آن اضافه کنید و با حرارتی ملایم و مناسب سرخ کنید.

همین که رنگ پیاز داغ به طلایی شد زیر تابه را خاموش کنید،زیرا روغنی که درون تابه است هنوز داغ است و پیاز داغ کمی سرخ تر و خوش رنگ تر می شود.

اکنون پیاز داغ را در آبکش بریزید تا روغنش خارج شود.سپس پیاز داغ را هم بزنید تا شل و از هم وا رفته نشوند.

به همین راحتی می توانید پیاز داغ مجلسی و طلایی رنگ داشته باشید.از پیاز داغ برای تزیین آش رشته و انواع غذهای این سبکی استفاده می شود.امیدواریم این دستور آشپزی مورد توجه شما قرار گیرد.

طرز تهیه پیاز داغ

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.