طرز تهیه آبگوشت

ابتدا باید گوشت را تکه تکه کرده و با آب بشورید، سپس پیاز را خرد کنید، نخود و لوبیا را بشورید و بگذارید با حرارت مناسب بپزد.

اکنون گوشت، نخود و لوبیا کامل پخته شده اند، سپس سپس سیب زمینی ها رو پوست کنده و به مواد آبگوشت اضافه کنید

حالا یک قاشق رب گوجه فرنگی و به مقدار کافی نمک و فلفل بزنید و بگذارید سیب زمینی ها خوب پخته شود.پس از آماده شدن مواد آبگوشت باید حداقل سه تا چهار لیوان آب در قابلمه مانده باشد.

چاشنی آبگوشت این غذای اصیل و خوشمزه  آبلیمو یا لیموی عمانی است و معمولا با ریحان یا سبزی معطر صرف می شود.امیدواریم این دستور آشپزی مورد توجه شما قرار گیرد.

طرز تهیه آش رشته

بعد عدس و سبزی را هم به بقیه مواد آش رشته اضافه کنید.

سپس یک قاشق آرد را در کمی آب سرد بریزید و به مواد آش رشته درون قابلمه اضافه کنید.

سبزی آش رشته که پخته شد رشته آش را اضافه کنید و به هم بزنید تا رشته ها به یکدیگر نچسبند و له نشوند.

وقتی که از پختن رشته ها اطمینان پیدا کردید کشک را اضافه کنید.

بعد از چند دقیقه گاز را خاموش کنید. و اجازه دهید که آش رشته کمی جا بیافتد.امیدواریم این دستور آشپزی مورد توجه شما قرار گیرد.

طرز تهیه سمبوسه پیتزایی

سپس مواد سمبوسه پیتزایی را کنار تابه جمع می کنیم و در سمت دیگر تابه رب گوجه فرنگی را کمی تفت می دهیم ، سپس مواد را با رب گوجه فرنگی مخلوط می کنیم تا رنگ مواد به خوبی تغییر کند.

سپس ادویه ، نمک و آویشن سمبوسه پیتزایی را اضافه می کنیم . آویشن همانطور که طعم دهنده ی خوبی است در صورتی که زیاد استفاده شود طعم سمبوسه پیتزایی را غیر مطبوع می کند.

حال نان های لواش را به صورت عمودی و با اندازه 15 سانتی متر عرض برش می زنیم. مقداری از مواد را گوشه ی نان قرار می دهیم و سمبوسه پیتزایی را به صورت مثلثی می پیچیم.

سپس تابه ای را پر از روغن مایع می کنیم و سمبوسه ها را داخل تابه سرخ می کنیم. توجه داشته باشید که حرارت باید خیلی کم باشد تا سمبوسه ها مغز پخت شوند. امیدواریم این دستور آشپزی مورد توجه شما قرار گیرد.