
آموزش آشپزی و طرز تهیه کباب چنجه با گوشت گوسفندی در منزل
- گوشت گوساله یا گوسفندی خرد شده :•: 500 گرم
- پیاز :•: دو عدد بزرگ
- آبلیمو :•: یک دوم لیوان
- عصاره زعفران :•: دو عدد
- ماست :•: یک دوم لیوان


آشپزی و طرز تهیه کباب چنجه خوشمزه و مجلسی در منزل
- برای تهیه کباب چنجه ابتدا گوشت ها را به تیکه های دو سانتی متری خرد کنید و از شب قبل درون یکه ظرف در دار به همراه پیاز خرد شده، عصاره زعفران آبلیمو و ماست باهم مخلوط کنید و بگذارید بماند تا طعم دار شود.
- بعد از گذشت
یک شب وقتی گوشت ها طعم دار شدند یک قابلمه گود تهیه کنید و مقداری روغن
بریزید و بگذارید تا داغ شود، سپس گوشت ها را به همراه مواد دیگر در روغن
سرخ کنید.
- به صورت مدوام گوشت ها را هم بزنید و نگذارید بسوزند گوشت ها باید حسابی سرخ شوند و داخل آن ها مغز پخت بشود.
- شما میتوانید گوشت ها هم در کباب پز بپزید یا روی منقل آتش کباب کنید.
- اگر گوشت ها را در روغن سرخ کنید هم سریع و بی درد سر تر است ولی به خاطر داشته باشید گوشت ها باید خوب سرخ و مغز پخت شوند، سپس کباب چنجه را مانند کباب کوبیده و کباب ترش با برنج سرو کنید.
- امیدوار هستیم این پست آموزش آشپزی مورد توجه شما قرار گرفته باشد.
